‘Visual performances’ zijn de kernwoorden van onze organisatie.

Wij hebben altijd de juiste visuele ondersteuning voor uw evenement.

Diensten/Services

service11

icon1

Veejay Shows

Wij zijn gespecialiseerd in veejayshows voor (bedrijfs-) evenementen. Meerdere thema’s en stijlen zijn mogelijk. Zowel in grote als in kleine ruimtes. Op inprikbasis op uw reeds aanwezige apparatuur of met behulp van onze eigen: lcd televisies op statief, projectoren met projectiescherm, of gebruikmakend van ons eigen P4 en P6 Led videoschermen. kijk bij onze packages of informeer persoonlijk naar de mogelijkheden.

service2
admin-ajax.php

Led scherm verhuur

Professionele Led Video schermen geven uw evenement een moderne uitstraling. We hebben het over de supermoderne Ledvideo achtergronden en omgevingen, ook wel bekend als Ledwalls, Led curtains of Led matrix’s die te zien zijn in programma’s zoals idols en X-factor. In combinatie met onze veejay shows bent u altijd verzekerd van de beste aanbieding. Door de compacte opstelling ook geschikt voor kleinere
ruimtes. Inmiddels hebben we P3.9, P4 en P6 schermen.

service3

Fashion Shows

Geef uw modeshow net even dat beetje extra met een visuele ondersteuning van een VJ met led videoschermen. Door de modulaire opbouw van de led videowalls zijn er meerdere opstellingen in verschillende budget categorieën. Neem contact met ons op en u zult verbaasd zijn over de mogelijkheden.

service4

icon4

In Concert

Compleet showdesign voor een artiest of band, Ook in combinatie met een vaste tour set en zoals u van ons gewend bent nemen wij al uw werk uit handen. Wij bieden ook oplossingen voor kleinere locaties.

service11

icon1

DJ/VJ Team

U kunt ons ook boeken in combinatie met een DJ. Tot een gezelschap van 150 personen kunnen wij al het beeld, licht en geluid verzorgen. Zowel voor een borrel, als ook een 70/80/90 jaren feest bent u bij ons aan het juiste adres voor een topevenement.

service11

icon1

3D DJ Booth

Een eyecatcher bij Feesten, beurzen, Openingen, festivals En ieder ander Evenement dat een Absolute blikvanger Nodig heeft. Ook te boeken icm met Een ledvideowall, dj, Vj en geluidsset, sprekende Beelden vind u in onze gallery

service11

icon1

Awardshows

Onze awardshows zijn optimal geschikt voor bedrijven en instellingen die perfect hun eigen evenement kunnen organiseren en graag professioneel ondersteund willen Worden in de technische en creatieve uitvoering van het showprogramma van hun eigen awardshow. Meer info op www.awardshow.nl

service11

icon1

Presentations

Dankzij de inzet van onze ledvideowalls creëert u altijd een fantastische impact , zowel in dag- als kunstlicht omgevingen. Tot een gezelschap van 150 personen kunnen wij voor u ook de licht- en geluidstechniek verzorgen.

Vele opdrachtgevers zijn u al voorgegaan

De variteit is enorm, van een klein privefeest naar de nieuwjaarsoptredens op de Dam voor een publiek van meer dan 40.000 mensen. Het zijn allemaal producties waar we samen met onze opdrachtgevers stuk voor stuk met een tevreden gevoel naar terugkijken Check onze gallery en demoreels en zie of ons werk u ook aanspreekt

Nieuw! Onze 3D DJ Booth

Nieuw in evenementenland is onze 3D ledvideo DJ Booth.
Dankzij de laatste technologische ontwikkelingen is het nu
Mogelijk om een driedimensionaal ledscherm te creeren.

De Dj Booth is maar liefst 350 cm breed en is een
Ware blikvanger op ieder evenement.
Check de video en overtuig uzelf!

0
Jaar ervaring
0
Optredens
0
Oplossingen
0
% toewijding

Geen geslaagd evenement zonder een mooi video decor!

Uitstraling, budgetbewaking, zijn enige kreten met grote waarde, wij zullen u daarbij
optimaal assisteren en bijstaan om al uw doelen te behalen!

De voordelen van Veejay.nl

  • U werkt met betrokken mensen die er voor gaan.

  • Onverslaanbare prijs-kwaliteitsverhouding.

  • Aanbod van goed doordachte diensten en concepten.

  • Onze P4 en P6 blackLed videopanelen bieden een hoog contrast

  • Combo mogelijk met ledwall verhuur en showcontrol

  • Door jarenlange ervaring in de branche begrijpen wij uw uitdagingen.

questionFAQ

faq Hier vind u een lijst van wetenswaardigheden over Veejay.nl. Mocht u vraag hier niet beantwoord worden dan kunt u altijd contact met ons opnemen.

Meer >

Onze Klanten

Join onze tevreden clients en vraag hier uw gratis offerte aan!

“Altijd een oplossing.”

“We werken nu alweer 6 jaar lang met een aantal projecten per jaar naar volle tevredenheid samen, de toewijding van Veejay.nl is altijd super te noemen en met hun jarenlange ervaring op bedrijfsevenementen zijn ze altijd een fantastische aanvullende partij. “ – Danu events creation

Fijne mensen met verstand van zaken, met bovendien altijd hun zaken op orde!
Kenny Large, Touch-DJ
Dankzij de flexibiliteit en kunde van Geert en zijn collega’s hebben we al meerdere projecten succesvol afgerond. Een absolute aanrader!
Yuri Jansen, SVP Sfeerbeheer
Ik heb al meerdere ledschermen ingehuurd, maar de kwaliteit en het prijsniveau van Veejay is bijna onverslaanbaar, jammer dat ik ze niet een paar jaar eerder ben tegengekomen.
Michael Harmelink, BambooXL
Dankzij de vaste projectprijzen nooit een verrassing achteraf
Michel ten Cate, Prins BV

Award Shows

award U kunt bij ons terecht voor een complete award show incl. vormgeving,beeld, geluid, presentatie en alles meer wat nodig is voor een geslaagde award show.

Het is natuurlijk ook mogelijk om ons alleen de nominatie- en winnaarsvideo te laten produceren. Meer info vind u op www.awardshow.nl

Touch VJ

touchDe finishing touch! Een ledwall met een TOUCH VJ of zelfs een TOUCH DJ. Wij werken samen met de eerste en bekendste TOUCH DJ van Nederland.

Nu bij veejay.nl te boeken i.c.m. een ledvideo wall of lcd schermen op statief.

Packages

Als aanvulling op onze veejayshows bieden wij u ook een aantal Veejay packages waarbij u optimaal kunt profiteren van onze hoge kwaliteit gecombineerd met de hoogste kortingen, u heeft al een kompleet pakket van een 5 uur durende vj show kompleet met projector en scherm vanaf 750,-. Let wel al onze prijzen zijn op all-inklusive basis, dit betekent incl. vj show, reis- en transportkosten, op- en afbouw en eventuele programmeerkosten. U komt dus nooit voor verassingen te staan. Neem nu direct contact met ons op en profiteer meteen van deze fantastische aanbiedingen.

Veejay + Ledvideoscherm

Kenmerken:
Veejayshow incl. 8M2 P6 Ledvideowall op statief

Geschikt voor:
Indoor, kleine en grote ruimtes, ook in daglicht

Bijzonderheden:
Ook geschikt voor beurzen, openingen en modeshows Meerdere configuraties mogelijk Max. 14M2 beschikbaar Door de opbouw in stroken lijkt het Ledvideoscherm veel groter

Veejay + Ledvideoscherm

Kenmerken:
Veejayshow incl. 8M2 P6 Ledvideowall op statief

Geschikt voor:
Indoor, kleine en grote ruimtes, ook in daglicht

Bijzonderheden:
Ook geschikt voor presentaties, beurzen, openingen en modeshows Meerdere configuraties mogelijk, ook outdoor beschikbaar

Veejay +3500 ansilumen projector

Kenmerken:
Veejayshow incl. 3500 ansilumen Beamer & Projectiescherm op statief

Geschikt voor:
Indoor, kleine en grote ruimtes

Bijzonderheden:
Ook geschikt voor presentaties Op en doorzicht projectie 2 schermformaten aanwezig Veejay

Veejay + 3 x lcdscherm op statief.

Kenmerken:
Veejayshow incl. 3 x LCD scherm op statief

Geschikt voor:
Indoor, kleine en grote ruimtes

Bijzonderheden:
Ook geschikt voor presentaties

Who we are

In 1998 was Geert de Jong een van de eerste Veejays in Nederland een van de oprichters van het Double Impact veejay team.

Van de Roxy tot de escape, Time out, tot Vernes in Schagen, bijna overal zijn we destijds geweest, met af een toe een uitstap naar een bedrijfsevenement. 2004 was het jaar dat Advance Dv het levenslicht zag. Meteen vanaf het begin hebben we ons gespecialiseerd in het leveren van hoogwaardige veejayshows aan het bedrijfsleven. Inmiddels leveren we niet meer alleen veejaywerk, maar ook showdesign, content creation en verhuren we ook  P3.9 en P6 ledvideo walls. In de Productsheet Gallery vind je al onze productsheets.

Ook kunt u inmiddels bij ons terrecht voor het verzorgen van complete awardshows, check hiervoor
www.awardshow.nl. Ook in 2021 staan we weer garant voor vele sucessvolle projecten.

Productsheet Gallery

Foto Gallery

Video Gallery

Offerte

Ontvang binnen 24 uur gratis een uitgebreide offerte van Veejay.nl die bij u past! Wij bieden u optioneel ook altijd onze aanvullende diensten aan. Op al onze diensten en producten zijn onze algemene leveringsvoorwaarden van toepassing. Op verzoek sturen wij u die toe.

ManVrouw

Soort evenement

Bijzonderheden

FREQUENTLY ASKED QUESTIONS

Offerte

Altijd de beste prijs!. U bepaalt zelf wat u betaald en waarvoor u betaald. Vergelijk gemakkelijk verschillende VJ offertes van Veejay.nl.

Onze Veejays

Al onze aangesloten VJ’s zijn professioneel en ervaren. Ze zorgen voor de juiste sfeer op uw bedrijfsfeest en beschikken over professionele apparatuur.

Wat kost een Veejay?

De kosten van een Veejay zijn vooral afhankelijk van: benodigde apparatuur en soort- en duur van een evenement.

Wat zijn de eisen aan de locatie?

Voor een VJ op inprikbasis is dit slechts een stroompunt en een hdmi, composiet of een VGA video aansluiting. Als wij ook de Video en/of Ledschermen verzorgen dan zullen wij dit met u afstemmen. Door de slimme constructie van onze Ledvideowall kunnen wij deze ook op bijzonder kleine ruimtes inzetten.

Welke beelden gebruikt de  Veejay?

De beelden die de VJ gebruikt worden altijd afgestemd op de muziek en het type evenement, u bent dus altijd verzekerd van een smaakvolle visuele invulling van het evenement.

Onze Ledvideowalls

Wij beschikken over P3.9, P4 en P6 ledwalls   Deze zijn ook  geschikt voor presentatiedoeleinden. De Ledvideowalls hebben een eigen statief constructie en hoeven dus meestal niet ingehangen te worden. Dit maakt de schermen uitermate geschikt voor kleinere ruimtes. Tevens goed inzetbaar bij daglicht, dit in tegenstelling tot projectie. Inmiddels hebben we ook een P4.8 outdoor scherm van 16m2 aan ons assortiment toegevoegd. Vraag bij ons naar de mogelijkheden.

Contact

Bij Veejay.nl werken we nauw met onze klanten samen zodat we alles uit hun evenement of project kunnen halen, en het is deze klantverbondenheid die ervoor zorgt dat vele bedrijven en merken dankbaar gebruik maken van onze diensten en ledwall schermen. Daarom streven wij er naar om altijd goed bereikbaar te zijn, u kunt ons dagelijks van 9.00 tot 21.00 bereiken op 06 45 456 452

Wij hopen u spoedig als nieuwe klant te mogen verwelkomen!

Contactgegevens Veejay.nl

Adres: Gedempt Hamerkanaal 14

2021 KM Amsterdam

Tel: 06 45 456 452

Info@veejay.nl